Welkom op mijn website!

De afgelopen jaren heb ik zelf problemen gehad met hormonale disbalans en gewichtstoename. Het is een zoektocht geweest van bijna vier jaar voordat ik duidelijkheid  kreeg. In het reguliere medische circuit kwam ik niet verder of werd er vooral aan symptoombestrijding gedaan. De adviezen die ik wel kreeg werkte averechts en ik ging mij steeds ellendiger voelen in een lichaam dat ik niet meer herkende in de spiegel. De situatie werd alleen maar erger wat resulteerde in een burn-out in september 2017.

In januari 2018 kreeg ik de diagnose PCOS (Polycysteus-Ovariumsyndroom) en insulineresistentie.

Ik ben toen bij de Hormoonfactor uitgekomen. Dit ging met vallen en opstaan maar het werkte wel! De eerste kilo's gingen er heel langzaam af maar ik voelde me minder opgeblazen en had veel minder last van depressies. Ik kreeg eindelijk weer een beetje rust in mijn lijf en hoofd. 

Ik was zo enthousiast over deze leefstijl en hoeveel je kan bereiken met o.a. goede voeding en de juiste aanpak dat ik uiteindelijk besloten heb om zelf de opleiding te volgen. In eerste instantie voor mijzelf, om de hormonale disbalans echt goed aan te pakken. 

Dat ik er uiteindelijk mijn werk van zou maken had ik nooit durven dromen! Sinds 1 maart 2019 ben ik mijn praktijk gestart in Heerhugowaard. 

Mocht je hormonale disbalans vermoeden, het afvallen maar niet lukken of heb je last van vage klachten en kom je in het reguliere circuit niet verder? Maak dan een afspraak om samen echt de oorzaak aan te pakken!